е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Брашното от тапиока е естествено нишесте, получено чрез пресоване на пресните корени на растението маниока (Manihot esculenta), наричано още маниока, топиока или yuca. Това е южноамериканско растение, което расте в тропически и субтропически климат.
Маниоката е популярна заради месестите си грудки, които индианците са използвали за производство на брашно и сокове.
Защо БИО брашното от тапиока е основна съставка във всяка кухня?
Употреба: подходящ за сгъстяване на ястия, като сосове и супи, или за приготвяне на десерти.
Средна хранителна стойност | на 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 1519 kJ / 358 kcal |
Мазнини | 0,02 г |
- от които наситени мазнини | 0,01 г |
Въглехидрати | 89 г |
- от които захари | 3,4 г |
Диетични фибри | 0,9 г |
Протеини | 0,2 г |
Сол | <0,01 г |
Съставки: натурално нишесте от тапиока от сертифицирано биологично производство. SI-EKO-002. Земеделие извън ЕС.
Произход: Виетнам
Нетно количество: 200 г
Внимание: съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.