е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Органичното какаово масло се произвежда от плодовете на какаовото дърво (Theobroma cacao), храст или дърво, което произхожда от Южна Америка. Суровото какао се извлича от семената на растението, след което се пресова, пече и смила за преработка в какаови продукти, един от които е БИО сертифицираното какаово масло.
Както знаете, какаовото масло е основната съставка на шоколада, затова намира своето приложение и в кулинарията - с него се приготвят различни шоколадови напитки, сладкиши и сладолед. В козметиката също се среща като основна съставка за създаването на продукти за грижа за кожата.
Предимства от използването на Био какаово масло:
Начин на употреба: Използва се в кулинарията за печене, приготвяне на шоколадови десерти, сладкиши и сладолед. Поради съдържанието на напълно естествена мазнина, която се топи при температура около 34-38°C (т.е. телесна температура), какаовото масло е подходящо и за грижа за кожата на тялото и лицето.
Средна хранителна стойност | на 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 3766 kJ / 900 kcal |
Мазнини | 99,7 г |
- от които наситени | 59,7 г |
Въглехидрати | 0,1 г |
- от които захар | 0,1 г |
Фибри | 0,01 г |
Белтъчини | 0,17 г |
Сол | 0,0 г |
Стойностите могат да варират поради съставки от естествен произход.
Състав: 100% какаово масло (Theobroma cacao) от сертифицирано производство. SI-EKO-002. Производсто извън ЕС.
Нетно количество: 250 г
Внимание: Продуктът не е заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място при стайна температура.
"Много ми харесва да добавям какаово масло към рецептите си."
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.