FutuNatura

БИО Брашно от тапиока

Съдържание: 1000 г
Black Friday
FutuNatura

БИО Брашно от тапиока

Съдържание: 1000 г
Black Friday
  • Manihot esculenta
  • за сгъстяване на ястия и печене
  • алтернатива на бялото брашно
13.99 лв. 19.99 лв.
Номер на продукта: FN309
-+

Или позвънете и поръчайте на: 02 492 84 59

Black Friday – Възползвайте се от 17% отстъпка на цялата покупка и безплатна доставка над 50 лв.
  • Продуктът е в наличност
  • Най-добър поне до: 24.04.2025
  • Изпраща се днес!
Кредит
При поръчка получавате 0.35 лв.
Ползи
Безплатна доставка над 50 лв
Подарък при поръчка над 100 лв
Начини за плащане
paymentsНачини за плащане
Цена на доставката
Econt

Отстъпка за количество

Купи 2 и спести
12.99 лв. / бр.
25.98 лв.
39.98 лв.
Купи 3 и спести
11.99 лв. / бр.
35.97 лв.
59.97 лв.

Информация за продукта

Относно продукта Съставки Предупреждения
  • Относно продукта

    БИО Брашно от тапиока - южноамерикански хит, който е отлична алтернатива на бялото брашно.

     

    Брашното от тапиока е нишестена храна, получена от грудката на растението тапиока (Manihot esculenta), което произхожда от Южна Америка, главно от Бразилия. Там то е известно още като маниока, касава, юка

    Въпреки че е относителна новост у нас, тя присъства в южноамериканската кухня от много години, а употребата ѝ се разпространява бързо също в азиатската и африканската кухня заради универсалността ѝ.

     

    Универсална нишестена храна - използвайте я за сгъстяване на супи, сосове, приготвяне на десерти …

     

    Нишестеният ѝ характер я прави популярна алтернатива на бялото брашно и царевичното нишесте, особено сред хората със специални диети. Неутралният ѝ вкус и мирис не влияят на другите вкусове, затова можете да я добавяте към най-любимите си ястия без никакви притеснения.

    БИО Брашното от тапиока на марката FutuNatura може да се използва по много начини:

    • За сгъстяване на ястия, като сосове, супи, пудинги и други. При нагряване нишестето от тапиока се превръща в прозрачна, желатинова субстанция, която помага да се сгъсти ястието.
    • За печене на десерти - брашното от тапиока може да се използва за приготвяне на много пекарски изделия и ястия.
    • Като заместител на бялото брашно или царевичното нишесте - използвайте го навсякъде, където бихте използвали бяло брашно или нишесте.
  • Съставки
    Средна хранителна стойност на 100 г
    Енергийна стойност 1440 kJ / 344 kcal
    Мазнини 0 г
     - от които наситени мазнини 0 г
    Въглехидрати 86 г
     - от които захари 0 г
     - от които нишесте ≥ 84 г
    Хранителни влакнини 0 г
    Белтъчини 0 г
    Сол < 0,02 г

    Стойностите могат да варират, заради съставките от естествен произход.

     

    Съставки: 100 % брашно от тапиока (Manihot esculenta) на прах от сертифицирано екологично производство. SI-EKO-002. Земеделие извън ЕС.

    Произход: Виетнам

    Нето количество: 1000 г

  • Предупреждения

    Внимание: Cъхранявайте далеч от деца! Съхранявайте на сухо и тъмно място, при температура до 18 °C.

Мнения на нашите потребители

„Използвам брашно от тапиока за сгъстяване на ястия и като алтернатива на бялото брашно.“

Десислава Мамчурова
Посланичка на FutuNatura

„Брашното от тапиока има неутрален вкус, затова не се притеснявам да го добавям към различни ястия.“

Лора Сандева
мама блогър
БИО Тапиока брашно
БИО Брашно от тапиока
13.99 лв.
19.99 лв.
-+