е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Шведските билки носят името на своите изобретатели - двама шведски лекари, работили през XVI в., които са били последователи на Парацелз. Съставът или комбинацията на билките, които се предават от поколение на поколение, не са били известни до този век.
Билките, използвани за приготвянето на шведски горчивки, стават известни и все по-популярни, не на последно място благодарение на препоръката на австрийската писателка и билкарка Мария Требен, която описва повече от 40 възможни приложения за тях в книгата си.
Сухите билки включват:
Приготвяне: добавете съдържанието към 1,5 л царевична или хвойнова ракия. Накиснете за 1 седмица и разбърквайте ежедневно. Билковата смес се утаява на дъното на съда - можете да я прецедите или да я оставите в съда.
Състав: корен от ангелика, корен от блатен аир, мана, исиот, пелин, резене, корен от глухарче с листа, смирна, корен от жълта тинтява, корен от валериана, анасон, портокалова кора, канела, кардамон, шафран.
Нетно количество: 160 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.