е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с балансирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
Сминдухът, или гръцкото сено (на латински Trigonella foenum-graecum), е познат още от древността. Днес той се използва най-често като подправка и е една от класическите съставки на смесите за къри.
Гръцкото сено често се използва в комбинация с асафоетида. Леко горчивата, жълтеникава подправка се добавя главно към къри, смеси от къри и ястия дал.
Съставки: семена от сминдух*
* от сертифицирано биологично производство. DE-EKO-003, земеделие извън ЕС.
Произход: Индия
Нетно количество: 40 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина. По време на бременност сминдухът (гръцкото сено) трябва да се използва с повишено внимание.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.