е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с балансирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
В обвивката на зеления кардамон се крият малки и ароматни черни семена. Прясно смлян, той се използва в десерти, напитки, мляко, ориз и къри.
Тази ароматна подправка е била позната също на древните гърци и римляни. Това е една от най-старите и най-ценни подправки в света, след шафрана и ванилията. Произхожда от Южна Индия, но сега се отглежда и в Шри Ланка, Гватемала и Бразилия.
Състав: кардамон*, цял
Произход: Индия
Нетно количество: 20 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.