е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с балансирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
Листата от къри имат характерен аромат и често се добавят към ястия дал, супи дал и много други азиатски ястия. Това е типична индийска подправка, която се използва подобно на дафиновите листа. Листата са с богат аромат и уникален вкус, напомнящ на цитрусови плодове и лимонова трева.
Освен с името, те нямат много общо със сместа от подправки къри (обикновено съставена от куркума, кимион, чили, джинджифил, кориандър и др.), нито с ястието къри, което е типична индийска яхния. Листата къри са изсушените листа на дървото къри, което принадлежи към семейството на цитрусовите плодове.
Съставки: листа къри*.
*от сертифицирано биологично производство. SI-EKO-002, земеделие извън ЕС.
Произход: Индия
Нетно количество: 10 г
Внимание: Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.