Стеаринова киселина (Stearic Acid)
Стеариновата киселина действа като стабилизатор и има сгъстяващи свойства. Научете повече за стеарин..
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Тапиока - нишестето не съдържа глутен, което го прави подходящ избор за хора с непоносимост към глутен. Научете повече за нишестето от тапиока и прочетете пълната статия.
Описание
Какво представлява нишестето от тапиока?
Тапиока - нишесте, произведено от корена на растението маниока. Въпреки че може да се използва като брашно за печене, то се използва главно като сгъстител. Тапиоката се използва широко в азиатската кухня, особено в тайландските рецепти.
Тапиоката не съдържа глутен, което я прави подходящ избор за хора с непоносимост към глутен, тъй като може да се използва както при печене, така и при готвене за сгъстяване на ястия. Тя също така не съдържа протеини, което я прави подходяща за тези, които се опитват да намалят приема си на протеини.
Използва се за приготвяне на хляб, пудинги, десерти, супи и сосове. Има неутрален вкус и висока сгъстяваща способност.
Ползи от използването на нишесте от тапиока:
Стеариновата киселина действа като стабилизатор и има сгъстяващи свойства. Научете повече за стеарин..
Скваланът поддържа кожната бариера и хидратацията на кожата, а също така е антиоксидант. Човешкото т..
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.