е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Френската или келтската морска сол е вид морска сол, която традиционно се добива в крайбрежните райони на Франция. Тя се произвежда по традиционен метод, известен като "paludier", който се използва от повече от 2000 години. При този метод морската вода се събира в плитки басейни с глинено дъно и след това се изпарява с помощта на слънцето и вятъра, което означава, че минералното съдържание на глината се запазва в солта.
В съвременната кухня френската морска сол е елемент, който всички модерни шеф-готвачи и любители на храната използват с ентусиазъм. Нейният състав и вкус придават дълбочина и богатство на ястията. Тя има типичен сивкав цвят и е с високо съдържание на влага. Подходяща е за всички ястия – от обикновени салати до разнообразни гурме ястия.
Ароматът ѝ е познат по цял свят, като подсилва вкуса на съставките. Ценена е и заради начина на производство, който гарантира запазването на традиционните методи и подпомага общностите, практикуващи този занаят от незапомнени времена.
Предимства на продукта Френска морска сол на марката Dragon Superfoods:
Препоръчителна употреба: Френската морска сол може да се използва във всяко ястие, както и обикновената трапезна сол.
Съставки: френска морска сол, едро смляна.
Произход: Франция
Нето количество: 500 г.
Внимание: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.