е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Какаовото дърво (Theobroma cacao) е вечнозелено тропическо дърво. То е популярно най-вече заради зърната си, които се използват от хиляди години за производство на какао и какаово масло.
Съществуват различни видове какаови зърна, най-популярните три сорта са Forastero, Criollo и Trinitario. Сортът Сriollo е най-ценен и най-рядък. Тези зърна се считат за изключително ароматни и малко по-малко горчиви.
БИО натрошените какаови зърна на FutuNatura се получават от изпечени и обелени зърна Сriollo.
БИО натрошените какаови зърна Криоло на марката FutuNatura могат да се използват по различни начини:
Препоръчителна употреба: за печене на торти, бисквити, курабийки и други десерти, като добавка към смутита, за поръсване на различни ястия и десерти.
Средна хранителна стойност | на 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 2686 kJ / 642 kcal |
Мазнини | 53,0 г |
- от които наситени мазнини | 31,5 г |
Въглехидрати | 2,1 г |
- от които захари | 2,0 г |
Диетични фибри | 26,9 г |
Протеини | 12,4 г |
Сол | 21,0 мг |
Стойностите могат да варират поради естествено присъстващите съставки.
Съставки: какаови зърна (Theobroma Cacao), от сертифицирано биологично производство. SI-EKO-002. Земеделие извън ЕС.
Произход: Перу
Нетно количество: 250 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място при температура до 30 °C.
"Обичам да добавям какаовите зърна към смутита и сладкиши."
"Често за закуска хапвам печени овесени ядки с добавени какаови зърна за още по-добър вкус."
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.