е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Хималайската сол се е образувала преди повече от 250 милиона години, когато океанът е пресъхнал, оставяйки само сол. В продължение на милиони години различни фактори превръщат морската сол в чисти кристали, които днес се добиват ръчно в мините в Пакистан, в подножието на Хималаите. След добива кристалите се натрошават, измиват и изсушават ръчно, като по този начин се запазва естествената им чистота. При добива на хималайска сол не се използват машини или други съоръжения.
Хималайската сол се разпознава по характерния си мек розов цвят и се нарича още "бяло злато", тъй като някога е била използвана като разплащателно средство.
Употреба: използвайте като обикновена сол.
СЗО препоръчва дневният прием на всякаква сол (включително съдържащата се в храната) да не надвишава 5 г (1 ч.л.).
Състав: хималайска сол (едро смляна), обогатена с калиев йодат: 3,9 (+/-1,3 мг) / 100 г сол.
Нетно количество: 500 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте в затворен контейнер, на сухо място и далеч от пряка слънчева светлина.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.