е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Бамбуковото брашно или бамбуковите фибри са новост в света на храненето. То се използва в ориенталската кухня от векове, но все още е сравнително непозната храна на нашия пазар. Използва се при приготвянето на различни печива и хлябове, към които се добавя, за да направи средата им по-меки, а коричката - по-хрупкава.
Бамбукът е необичайно растение, което расте изключително бързо. Семената му се използват за храна, тъй като са изключително богати на фибри и са един от символите на китайската кухня.
Бамбуковите фибри на прах са чудесен избор за хора на диета, диабетици и спазващи ПАЛЕО, КЕТО и LCHF диети. Продуктът има много приложения, тъй като може да се използва за:
Препоръчителна употреба: Използвайте като добавка към сладкиши, за приготвяне на нисковъглехидратен безглутенов хляб или за приготвяне на тесто.
Средна хранителна стойност | на 100 г |
---|---|
Енергийна стойност | 770 kJ / 192 kcal |
Мазнини | 0 г |
- от които наситени мастни киселини | 0 г |
Въглехидрати | 0,1 г |
- от които захари | 0 г |
Диетични фибри | 96 г |
Протеини | 0 г |
Сол | 0,2 г |
Съставки: 100 % бамбукови фибри.
Произход: Полша.
Нето количество: 300 г
Внимание: Съхранявайте плътно затворено на хладно, тъмно и сухо място.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.