е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Тиквени протеини или протеините от тиква са направени от тиквени семки и са под формата на фин прах или брашно.
Обикновено маслото първо се извлича от семената чрез студено пресоване, а след това остатъкът се изсушава и се смила на протеинов прах - по този начин се премахват мазнините, но се увеличава съдържанието на протеини в крайния продукт. Така прахът съдържа не само протеини, но и всички останали хранителни вещества, които тиквените семена съдържат.
Предимството на тиквените протеини е, че са по-лесно смилаеми и са изцяло от растителен произход.
Те са подходящи за спортисти, вегетарианци, вегани и идеални за всеки, който следва LCHF, KETO или PALEO диета. Те са и отличен избор за всички, които имат повишена нужда от протеинова храна поради повишена физическа активност или умствено натоварване.
Хранителна стойност на 100 г | |
---|---|
Енергийна стойност | 1794 kJ /437 ккал |
Мазнини | 11,3 г |
- от които наситени мазнини | 3,3 г |
Въглехидрати | 20,5 г |
- от които захари | 20,5 г |
Протеини | 65,3 г |
Сол | < 0,01 г |
Състав: сертифицирано био брашно от тиквени семки. SI-EKO-002. Земеделие ЕС.
Нето количество: 500 г
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.