Пентилен гликол (Pentylene Glycol)
Пентилният гликол се добавя към продуктите като допълнителна овлажняваща съставка за подобряване на ..
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Захарозният лаурат се използва главно за емулгиране или смесване на вещества на маслена и водна основа. Научете повече за захарозния лаурат и прочетете пълната статия.
Описание
Какво представлява захарозният лаурат?
Захарозният лаурат е бял или белезникав прах, получен от комбинацията на лауринова киселина и захароза, който се използва за приготвянето на някои напитки, както и в някои продукти за лична хигиена, козметика и течни лекарства.
Захарозният лаурат се използва предимно за емулгиране или смесване на вещества на маслена и водна основа. В хранително-вкусовата промишленост това обикновено означава, че оцветителите, добавените хранителни вещества и ароматите на чистите напитки се отделят от течността. В комбинация с топлинна обработка под налягане поддържа безопасността на храните, като спомага за дезактивирането на спорите на някои видове бактерии, които могат да причинят разваляне на храните.
Действа и като повърхностноактивно средство или вещество, което помага за отстраняване на мръсотията или за образуване на пяна, поради което понякога се използва в шампоаните.
Ползи от използването на захарозен лаурат:
Пентилният гликол се добавя към продуктите като допълнителна овлажняваща съставка за подобряване на ..
PCA глицерил олеатът помага за образуването на емулсии, като намалява повърхностното напрежение на е..
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.