Миристинова киселина (Myristic Acid)
Едно от основните ѝ свойства е лубрикантността, благодарение на която е известна с високата си степе..
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Клеопатра редовно се къпела в мляко, за да направи кожата си по-красива. Научете повече за млечната киселина и прочетете пълната статия.
Описание
Какво представлява млечната киселина?
Млечната киселина всъщност е алфахидрокси киселина, която се използва в продукти за грижа за кожата, продавани без рецепта, и в професионални процедури. Тя се получава при ферментация на захари.
Съдържа се естествено в млякото, въпреки че в съвременните продукти за грижа за кожата се произвежда синтетично. Използва се за насърчаване на ексфолирането на кожата, премахване на тъмните петна от повърхността ѝ и подобряване на външния вид на бръчките.
Тя е една от най-популярните алфахидрокси киселини в козметиката, за което свидетелства фактът, че се използва широко в продукти за грижа за кожата и козметични продукти без рецепта, както и в професионални скрабове и процедури.
В миналото млечните продукти са били използвани от хората по цял свят за омекотяване и разкрасяване на кожата. Клеопатра редовно се е къпала в мляко, за да изглежда кожата ѝ още по-красива.
Предимства от употребата на млечна киселина:
Едно от основните ѝ свойства е лубрикантността, благодарение на която е известна с високата си степе..
Миристил миристат е отличен подобрител на емулсиите, а също така е ефективен естествен сгъстител. На..
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.