е празна!

Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с балансирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
Пипали (pippali) или дълъг пипер може да се използва като черен пипер. Той има остър и пикантен вкус, подобен на смес от бял пипер, индийско орехче, карамфил и кардамон. Пикантността му е сладка и топла.
Съставки: Органичен пипали, смлян. От сертифицирано биологично производство. DE-EKO-003. Земеделие извън ЕС.
Произход: Индия
Нетно количество: 35 г
Внимание: Съхранявайте на сухо и защитено от пряка слънчева светлина място.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.