е празна!
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с балансирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
Ajowan или аджвайн има вкус на мащерка. Счукан или смлян, той се добавя към индийски ястия или къри. Подправката, която в Индия обикновено първо се запържва преди приготвяне, често се комбинира с джинджифил и асафоетида. Тя се съчетава добре с картофи, хляб, сладкиши, бобови култури.
Съставки: Аджвайн*, цял
Произход: Индия
Нетно количество: 30 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.