е празна!
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Подправките придават приятен вкус на ястията и са в основата на аюрведичната кухня. В Аюрведа те се свързват с хармонизирането на шестте вкуса и баланса на дошите. Дошите (вата, питта и кафа) са аюрведични принципи, които нямат еквивалент в съвременната наука.
Мускатният цвят е външната обвивка на индийското орехче и се цени най-вече заради топлината, ободряващия характер и характерния аромат. В сравнение с индийското орехче мускатовият цвят има по-деликатен и мек, горчиво-сладък вкус.
Съчетава се добре с черен пипер, канела и кардамон. Най-често се използва за овкусяване на сосове, супи, къри, ризото и солени печива, но заради сладникавия си аромат може да се използва и за подправяне на сладки ястия.
Гаранции за високото качество на продукта:
Съставки: смлян мускатов цвят от сертифицирано биологично производство. SI-EKO-002. Земеделие извън ЕС.
Произход: Индия
Нето количество: 25 г
Внимание: този продукт не е заместител на балансираното, разнообразно хранене и здравословния начин на живот. Съхранявайте на хладно и сухо място. Пазете от пряка слънчева светлина.
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.