Аромат (Flavour)
Ароматите често се използват и за прикриване на не толкова приятните аромати, които съпътстват опред..
Този уебсайт използва бисквитки, за удобство на потребителите и за предоставяне на съдържание. Някои от тях са нужни за правилното функциониране на сайта, а други не са задължителни. Повече информация
Аскорбил палмитатът е по-стабилна форма на витамин С и често се добавя към козметични и хранителни продукти. Научете повече за аскорбил палмитата и прочетете пълната статия.
Описание
Какво представлява аскорбил палмитатът?
Аскорбил палмитатът е естер, образуван от аскорбинова киселина и палмитинова киселина, за да се създаде мастноразтворима форма на витамин С. Той е одобрен за употреба като хранителна добавка в ЕС, САЩ, Канада, Австралия и Нова Зеландия. Нарича се още "естер на витамин С".
Той е по-стабилна форма на витамин С и често се добавя към козметични и хранителни продукти. Действа като антиоксидант, което означава, че не само има положителен ефект върху кожата, но и удължава срока на годност на козметиката или храните и ги предпазва от гранясване.
В храносмилателната система той се разгражда на аскорбинова и палмитинова киселина. Използва се много широко в производството на органична козметика.
Разтворим е в масла и етанол, но е неразтворим във вода. Разпознава се като бял прах без специфична миризма. Като хранителна добавка той носи обозначението E304.
Предимства от употребата на аскорбил палмитат:
Ароматите често се използват и за прикриване на не толкова приятните аромати, които съпътстват опред..
С помощта на естествени антиоксиданти като аргинин кожата е по-добре защитена от свободните радикали..
Понеделник - четвъртък 8.00 - 16.00 ч
Петък 8.00 - 14.00 ч
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.
Възможност за плащане с карта. Гарантирана защита на личните данни чрез SSL криптиране.